Uw marketing specialist

Een bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm_laten_maken
Niels Treffers
Niels Treffers

Eigenaar en creatieve dienstverlener

Waarom zou je een bedrijfsfilm maken?

Een bedrijfsfilm laten maken heeft enorm veel voordelen! Sommige zul je al snel snappen, andere zijn wat minder voor de hand liggend. Wist je bijvoorbeeld dat bewegend beeld wel 400% meer bereik oplevert als tekst? Wij leggen de voordelen graag aan je uit.

Sneller vertrouwen

Met een bedrijfsfilm krijgt je klant sneller een vertrouwd beeld bij je bedrijf. Ze hebben er namelijk beeld bij, en een gezicht. Als je dus in contact komt met deze klant zal hij al snel het idee hebben dat hij je al kent. Dit zal het gesprek al snel ten goede komen.

Een beter beeld van je bedrijf

Met een bedrijfsfilm kun je de huidige klanten en de nieuwe klanten een mooi beeld geven van je bedrijf. Hoe gaat je bedrijf te werk? Hoe ziet het eruit en welke materialen gebruik je? De klanten krijgen zo een mooi beeld van het bedrijf zonder dat ze er een keer zijn geweest. Dit verbeterd de klantenbinding zal hier veel mee opschieten, hierdoor blijven klanten gemiddeld langer bij het zelfde bedrijf klant. 

Een bedrijfsfilm als hulp bij acquisitie

Een bedrijfsfilm laten maken is ideaal als hulpmiddel bij acquisitie. In een video die je kunt versturen naar je klanten, of op je website en sociale kanalen kan zetten. Je blijft zo verbonden met je klanten en kunt zo nieuwe producten of diensten voorstellen aan je klanten. 

Moet je maar 1 keer een bedrijfsfilm laten maken?

Het is beter om een bedrijfsfilm regelmatig te vernieuwen. De informatie blijft dan up to date en actueel. Op deze manier blijf je de klanten steeds verassen met het nieuwste van het nieuwste en gaan klanten door gewoonte makkelijker je video’s bekijken wat je bereik weer zal vergroten. 

Wat kunnen wij doen?

Met onze full service marketing kunnen wij uiteraard ook uw bedrijfsfilm verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met Versteeg AV Producties. Deze partij is gespecialiseerd in het maken van beelden, zowel foto als video. Door deze samenwerking kunnen wij u een compleet pakket aanbieden. Wij bedenken de campagne en de content en doen indien gewenst de presentatie van uw video en onze partner regelt het beeld en geluid. Zo vindt u op 1 adres het gehele pakket! Wel zo makkelijk toch? Neemt u Contact op? of vult u het formulier onder onze website in? Dan nemen wij contact met u op! 

Ook leuk en leerzaam!

Houd dit niet voor jezelf maar deel het!
Facebook
WhatsApp
Email
Mis niks met onze nieuwsbrief

GRATIS adviesgesprek