Uw marketing specialist

Doeltreffers Talent Support

Wij zetten ons graag in om (jonge) talenten te ondersteunen in de sportwereld. Dit doen wij door diensten of producten om hen te ondersteunen om te professionaliseren en de herkenbaarheid te vergroten. 

Onze Talenten

Stal Dijkzicht

Anneke en Katinka zijn 2 dressuur ruiters en instructrices voor rijlessen. Samen met Rick en Stephan vormen zij Stal Dijkzicht. Vier ondernemers die volop in ontwikkeling zijn en blijven om hun bedrijf en dienstverlening verder te verbeteren. Daarnaast rijden Anneke en Katinka dressuurwedstrijden. 

Wij ondersteunden de dames met heerlijke softshell jassen om ook tijdens de koele avonden of kleine buitjes hun werk en sport voort te kunnen blijven zetten.

Stal Dijkzicht Doeltreffers

Foto: Irene Visch Fotografie

Motor Coureur Mika Schalken

De jonge Mika Schalken rijdt al meerdere jaren met zijn minibike op diverse circuits rond! Inmiddels stapt hij ook op de grotere broer van de minibike. 

 

Mika rijdt in onze herkenbare Doeltreffers kleuren zijn snelle rondjes op het circuit. 

Doeltreffers Fenna & Anouk Janssen

Het paardensport duo Anouk en Fenna is er eentje om trots op te zijn! Onder de naam Doeltreffers Fenna zijn wij deze merrie volop aan het trainen voor een carrière in de paardensport! Momenteel wordt deze merrie nog niet bereden. Het volgen van deze Merrie kan via Doeltreffersfenna op Instagram.

Dakar rijder Paul Spierings

Voor Dakar 2021 hebben wij Paul Spierings geholpen bij het binnenhalen van sponsoren door het maken van diverse digitale ontwerpen op zijn motor! 

 

Paul heeft uiteindelijk de 26e plaats in het klassement weten te bemachtigen en is daarmee voor het derde jaar op rij de beste Nederlander op de motor!