Over ons

Onze visie 

Als enthousiaste ‘’jonge knul’’ ben ik, Niels begonnen met een visie waarbij gewerkt wordt met toekomstbestendigheid binnen ondernemingen. Wat houd dat nu in? Naar mijn visie is het nieuwe ondernemen een vorm van samenwerken en vaste relaties opbouwen waardoor een stevige fundering onder een bedrijf ontstaat.

Daarom ben ik een onderneming gestart waarbij samen gewerkt wordt met gespecialiseerde ondernemers. Het grote voordeel daarvan is, dat al uw vragen over het beter zichtbaar en vindbaar maken van uw bedrijf aan 1 contactpersoon gesteld kunnen worden. Vervolgens ga ik op zoek naar het antwoord. Of dat nu bij mij vandaan komt of 1 van onze partners is voor ons niet van belang.

Wat belangrijk is voor ons is dat u zo snel en zo goed mogelijk geholpen wordt met uw vragen die gaan over het beter vindbaar maken van uw bedrijf op google. En het laten zien van uw bedrijf op social media, op straat, op internet en op het bureau van al uw klanten. 

  IMG 3435

Hoe pak ik dit aan?

Kunnen uw potentiële u moeilijk vinden? Wij gaan met u in gesprek en bekijken waar we verbetering kunnen doorvoeren. Of dit nu op het gebied van online is of dat we iets aan de herkenbaarheid van uw bedrijf op straat kunnen doen maakt niet uit. Vol energie en creativiteit gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf

Startende ondernemer, zzp’er, klein zakelijk of vereniging

Bent u pas net begonnen of moet je zelfs nog beginnen? Ook dan hebben we mooie opties voor u! Samen met u ontwikkelen we een passende huisstijl bij uw product of dienst, en zorgen ervoor dat u er vanaf de start representatief bij loopt en herkenbaar wordt naar de buitenwereld.

We kunnen aan de slag gaan met zogenaamde groeimodules, Dit houd in dat we klein beginnen met uw drukwerk en website. Maar als u groeit kunt u dit altijd uitbreiden met verschillende losse modules of producten. Op deze manier beperkt u uw risico en zodra u daar aan toe bent breiden we uw producten uit. 

Bent u als kleine ondernemer of zzp’er toe aan vernieuwing of wordt het tijd om professioneler bij uw klanten te verschijnen? Ook voor u hebben we passende oplossingen waarmee we gaan kijken naar uw huidige klanten, en de daarbij horende doelgroep.

We kijken wat u hiervoor nodig heeft, en voorzien u bijvoorbeeld van moderne werkkleding, een pakkende huisstijl of een sprekende bestickering op uw bedrijfswagen. 

 Samen met onze specialisten zijn we altijd op zoek naar uw uitdaging!

''Daagt u ons uit?'';