Over mij

 

Als enthousiaste ''jonge knul'' stort ik me met al mijn energie recht op uw doel af.

 Al van kleins af aan loop ik met de camera in de hand, wat uit is gegroeid tot een ware passie. Voeg hierbij een gezonde dosis marketing kennis aan toe en met een vleugje ''opgroeien met social media'' is het helemaal compleet! en zo is Doeltreffers is ontstaan!

De naam verklapt het al een beetje.... Wij gaan recht op UW doel af!

 

''uw doel is onze passie'' 

  

Heee! Mijn naam is Niels, en ik ga graag met u in zee!

  

Niels Treffers geboren in 1997 en opgegroeid in het Brabantse dorpje Dussen. Een No Nonsens jongen die niet van moeilijke woorden houd en graag in de praktijk naar oplossingen toe werkt. ''U heeft een doel en ik weet de weg'' 

In de loop van de jaren heb ik mezelf veel ontwikkeld. Gedurende een periode van 4 jaar ben ik opgegroeid tot ''Official Media Partner'' op het Nederlans Kampioenschap Autocross. Dit in samenwerking met DeCrozz.nl. Diverse mooie foto projecten heb ik in de loop der jaren af mogen ronden waardoor hierin mijn specialisme ligt. Echter houd het hier niet op! Voor alle creatieve denkwijze binnen uw bedrijf sta ik voor u klaar! Een nieuwe huisstijl? Een nieuwe campagne? Iets extra's voor uw klanten of een visuele 3D offerte? Ik sta voor u klaar met raad en daad! Organiseert u een evenement? Wij adviseren u en ontzorgen u en uw personeel tijdens het organiseren hiervan. 

 

''daagt u ons uit?''