Over mij

 

Als enthousiaste ''jonge knul'' stort ik me met al mijn energie recht op uw doel af.

 Al van kleins af aan loop ik met de camera in de hand, wat uit is gegroeid tot een ware passie. Voeg hierbij een gezonde dosis marketingkennis aan toe en met een vleugje ''opgroeien met social media'' is het helemaal compleet! en zo is Doeltreffers ontstaan!

De naam verklapt het al een beetje.... Wij gaan recht op UW doel af!

 

''Uw doel is onze passie'' 

  

Heee! Mijn naam is Niels, en ik ga graag met u in zee!

  

Niels Treffers geboren in 1997 en opgegroeid in het Brabantse dorpje Dussen. Een No Nonsens jongen die niet van moeilijke woorden houd en graag in de praktijk naar oplossingen toe werkt. ''U heeft een doel en ik weet de weg'' 

Wat begon als mooie hobby is inmiddels uit de hand gelopen. Foto's maken en laten zien wat voor moois er allemaal te zien is, is een ware passie geworden. Ervoor zorgen dat uw bedrijf perfect op deze plaatjes komt te staan is hier in de loop van de tijd bij gekomen. Onze passie zit er in om te laten zien wat voor moois u in huis heeft, en zelfs... Hoe we dit nog mooier kunnen krijgen. Door de vele contacten die wij graag onderhouden weten wij altijd de geschikte specialist te vinden waarmee we uw vraag kunnen oplossen.

Samen met onze specialisten zijn we altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging!  

 

 

 

''Daagt u ons uit?''