Bedrijfskleding CG Fire Safety Consultanct

CG Fire Safety Consultancy kiest voor Doeltreffers

Vlak voor de start van zijn onderneming kwam Colin Geelhoedt naar ons toe. Hij wilde graag gaan starten met een onderneming op het gebied van brandveiligheid. Hij vertelde vol enthousiasme en passie voor zijn vak de plannen voor zijn onderneming die naar ons idee vol potentie zit! Uiteindelijk volgde de vraag wat wij voor hem konden betekenen. Vanaf het begin ondersteunen wij Colin van het ontwikkelen van een logo tot bijpassende visitekaartjes en bedrijfskleding. 

Het logo van CG Fire Safety Consultancy

logo ontwerp cgfsc RGB website 01

Er is veel over nagedacht wat het logo uit moest stralen. In de basis hebben we in overleg gekozen door een vlammentong die door de blauwe gebogen lijn wordt ingeperkt. Dit staat symbool voor een brand die door de juiste adviezen en producten van CG Fire Safety Consultancy niet verder uit zal breiden. Een logo met een sterke uitstraling en felle opvallende kleuren om het energieke karakter van het bedrijf mooi weer te geven. 

De kleding van CG Fire Safety Consultancy 

Aan de kleding hingen de nodige eisen. Draagcomfort van de kleding was heel belangrijk omdat Colin regelmatig lange tijd in deze kleding loopt en hierbij de nodige kilometers aflegt. De kleding moest er modern en strak uitzien en natuurlijk bij de huisstijl passen. Voor het kledingpakket hebben we gekozen voor de volledige tweekleurige collectie van Macseis. De polo's zijn voorzien van een hybridestof waardoor de kleding lekker luchtig draagt. Dit zorgt er ook voor dat de stof snel opdroogt als deze nat is. In de broek zitten diverse grote zakken waardoor je makkelijk veel handgereedschap mee kunt dragen. de softshell jas is water en wind afstotend waardoor je tijdens de koude herfstdagen er nog steeds heerlijk warm bij loopt! 

 

''Niels van Doeltreffers heeft mij perfect geholpen bij de opstart van mijn onderneming. Ook na de start van mijn bedrijf blijft hij betrokken bij de voortgang van CG Fire Safety Consultancy''

CGFSCbedrijfskledingpoloCGFSCbedrijfskledingset