Bedrijfskleding, het wandelende reclamebord

Tegenwoordig kun je er als ondernemer bijna niet meer onderuit. Om herkenbaarheid en professionaliteit uit te stralen is het van groot belang passende en moderne bedrijfskleding te dragen. Op deze manier laat u zich aan uw klanten, en potentiele klanten op een herkenbare manier zijn. Waar moet u nu aan denken bij het aanschaffen van bedrijfskleding die voor uw onderneming past? 

 

  • Kleuren en ontwerp passend bij de huisstijl 
  • moderne vormgeving 
  • juiste bedrukking
  • juiste kwaliteit voor alle werkzaamheden 

 

Naast dat het uiterlijk van de kleding goed moet passen bij uw onderneming, moet uw kleding ook passen bij de werkzaamheden die u uitvoert. Denk hierbij aan gecertificeerde veiligheidskleding, horeca kleding of kleding voor in het verkeer. Bij Doeltreffers kun u terecht voor alle soorten bedrijfskleding van de zorg tot de horeca en van kleding voor in het verkeer tot kleding in de tuin!

 

Goed passende kleding is van essentieel belang voor u en uw medewerkers om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Een hovenier heeft in het najaar bijvoorbeeld hele andere kledingeigenschappen nodig dan in de zomer. Hier denken wij graag over mee.

 Huisstijl in uw bedrijfskleding

Het is van groot belang dat uw kleding past bij uw huisstijl. Op deze manier zorgt u voor een zichtbare eenheid binnen uw onderneming en dit straalt professionaliteit uit. Denk hierbij goed na over de kleuren die u toepast in de huisstijl en de bijbehorende kleding. Dit heeft namelijk een psychologisch bepaald effect op uw klanten. Kleuren doen mensen onbewust denken aan verschillende eigenschappen waardoor uw prospects direct een beeld krijgen van uw onderneming. 

 

Bedrijfskleding restylen

Heeft u al bedrijfskleding maar wordt het tijd voor vernieuwing en modernisering? Wij kijken graag met u mee hoe we samen met u een vernieuwingsslag aan kunnen brengen in uw kledinglijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee kleurige kleding waardoor u direct opvallend voor de dag komt.

bedrijfskleding