Fotoreportage Moto Guzzi Ace Caferacerparts

Een publicatie in een motormagazine moest de Caferacer van Ferry uit Dussen uitgebreid op de foto. De motor is door Ace Caferacerparts volledig gerestaureerd en aangepast. In een interview met BikeBrewers valt te lezen dat Ferry ontzettend blij is met zijn motor en op de details heeft gelet. Door een hele chique versie van een VonZeti zitje te gebruiken. Ook de aluminium tank valt gelijk in het oog.

Voor deze opdracht zijn we vertrokken naar een vestingstadje in Noord-Brabant. Hier is de camera apparatuur uitgestald en is het maken van de reportage begonnen. Bij aankomst op kantoor zijn de foto’s in Photoshop aangepast naar de ‘’Retrolook’’ die bij deze Moto Guzzi past.

Al met al een schitterende opdracht met een verbluffend eindresultaat! Door de afwerking op elkaar af te laten stemmen, is hier één geheel ontstaan.

De 1e berichten die wij ontvingen over de foto’s zijn erg positief. Woorden als ‘’geslaagd’’ en ‘’heel vet’’ komen voorbij.

Voor onszelf een erg mooi project om aan mee te mogen werken. We hebben foto’s mogen maken van een uniek product! En hier is uiteindelijk een mooie internationale publicatie uit voort gekomen.