Diensten

waterval website niels

Opzoek naar een zichtbare eenheid binnen uw onderneming? Of uw bedrijf beter zichtbaar maken voor de buitenwereld? Bij Doeltreffers bent u hiervoor aan het juiste adres. Met diverse specialisten op het gebied van web realisatie, grafisch vormgeving, kleding, bedrukking en drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de oplossing om alles op het gebied van zichtbaarheid voor uw bedrijf in 1 keer, of gefaseerd op te lossen. Wij werken met vaste contactpersonen voor uw bedrijf.   Door de korte lijnen bij ons bedrijf en onze specialistische partners wordt u altijd op een snelle manier geholpen. 

 

Wij bieden u de volgende diensten aan in samenwerking met diverse partners: 

  • Vormgeving

Onze specialisten zorgen ervoor dat u een professionele uitstraling naar uw klanten krijgt. Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, websites en diverse vormen van drukwerk voor uw bedrijf, of specifieke producten. 

  • Fotografie & Video

Foto’s maken met een mobiele telefoon gaat tegenwoordig prima, Maar wilt u toch dat stapje extra om er professioneel uit te zien? Met onze geavanceerde camera apparatuur en ervaring maken wij voor u de meest indrukwekkende bedrijfsreportages. Wilt u voor u en uw personeel professionele profielfoto’s op bijvoorbeeld LinkedIn dan kunnen wij deze voor u verzorgen. 

Ook het opbouwen van een beeldbank om te gebruiken in uw marketing of bij verkoopdocumenten hoort bij 1 van onze specialiteiten. 

  • Sociale Media

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer om Social Media heen als bedrijf zijnde. Maar wellicht vraagt u zich weleens af ‘’ Doe ik dit wel goed?’’ Wij kijken graag eens met u mee om na te denken over uw sociale media en uiteindelijk eventueel u en uw personeel op een praktische manier wegwijs te maken op Sociale Media. 

Hiernaast bieden wij ook een totaal oplossing waarbij wij ervoor zorgen dat uw bedrijf op social media actief blijft. U zorgt voor content, en wij doen de rest! Liever voor een bepaalde periode met medewerkers van uw bedrijf de pagina opzetten. Wij leveren voor Social Media ook de mogelijkheid om met projectmanagement samen met uw medewerkers de pagina op te starten en te onderhouden. 

  • Webrealisatie 

Na het ontwerpen van uw webpagina gaan we graag voor u aan de slag om uw website te realiseren. Na het bouwen kunnen we voor u ook de website onderhouden, hierdoor blijft uw website up-to date en kunt u nieuwe berichten aanleveren die we op uw website kunnen verwerken. Deze teksten kunnen wij voor u na kijken en eventueel herschrijven om er voor te zorgen dat google uw website goed kan vinden SEO (Search Engine Optimalisation) noemt men dat. 

  • Huisstijl

Na het ontwerpen van uw huisstijl kunnen wij u ook diverse producten leveren. Van flyers en visitekaartjes tot complete bedrijfskleding pakketen en de bestickering op uw bedrijfswagen. 

Wij werken hiervoor met moderne bedrijfskleding die perfect past bij uw bedrijf en uw huisstijl. 

 

 

 

Mogen wij u meer vertellen over onze diensten en kennis met u maken?